Grenzen tussen werken, leren, vergaderen, wonen en ontmoeten vervagen. Derijks Mooi Werken laat zien dat sfeer, functie en beleving gecombineerd kunnen worden in inspirerende en duurzame interieurs.

Wij bieden interieuroplossingen voor scholen, kantoren, verenigingen en andere organisaties.

 

MERKEN

Hay Tonon Kartell Jes Gisberger Voortman Meubelen Cube Design Arper

 

werken

Derijks Mooi Werken is in staat om voor jou een werkomgeving te creëren die persoonlijk, duurzaam en inspirerend is. Natuurlijk wordt het praktische aspect niet vergeten.

Wij kunnen jouw gehele kantoor vernieuwen, maar ook oud meubilair hergebruiken en op een andere manier inzetten. Samen met jou kijken we naar hoe we het kantoor kunnen verbeteren, wat sfeer, duurzaamheid en functionaliteit betreft.

Ook over zaken zoals ergonomie denken we met je mee. Alles doen we met maar één doel, het realiseren van een mooie en prettige werkomgeving.

 
 

leren

Een leeromgeving moet inspirerend zijn, maar aan de andere kant wil het onderwijs ook praktische en onderhoudsvriendelijke omgevingen. De veranderingen in het onderwijs vragen om creatief maatwerk. Wij helpen jou niet alleen om ervoor te zorgen dat een ruimte gemakkelijk aangepast kan worden aan de verschillende gebruikers, maar ook dat er een goede sfeer is, zodat docenten en leerlingen zich prima thuis voelen.

 
 

vergaderen

Voor iedere organisatie is het noodzakelijk om efficiënt en regelmatig informatie met elkaar te delen.
Productieve vergaderruimtes zijn essentieel. Er worden belangrijke beslissingen genomen en waardevolle informatie gedeeld. Vaak is vergaderen niet de grootste hobby van de medewerker, dus is het belangrijk om deze ruimte op een juiste manier in te richten.

Wij helpen jou graag op weg om vergaderruimtes in te richten en te optimaliseren.

 
 

ontmoeten

De kantoorinrichting is veranderd van een traditioneel kantoor naar een ontmoetingsplek. Niet iedereen zit meer van 9 tot 5 op dezelfde plek. De behoefte naar praktische ontmoetingsplekken binnen jouw kantooromgeving groeien.

Wij ontwerpen aansprekende ontmoetingsruimtes. Ontmoetingsplekken ontwerpen we niet alleen voor kantoren maar ook voor verengingen en andere organisaties.

 
 

wonen

Ben jij op zoek naar die geweldige designstoel of wil je dat we jouw gehele interieur restylen?
Derijks Mooi Werken kan jouw interieurvraag beantwoorden. We vertalen jouw wensen naar een prachtig interieur. We hebben een ruim assortiment aan designmeubelen.

Voor prachtige items kun je terecht op onze webshop.