Nu de foto nog

Zit - sta

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar!

De dynamische werkplekken van Derijks Mooi werken zijn ideaal voor het nieuwe werken.

Wist je dat je vaak meer dan 10 uur per dag zit. Aan het ontbijt, op het werk en tijdens woon-werkverkeer. Wanneer we thuis zijn na het werk zijn we ook nog eens blij dat we na een lange dag hard werken, lekker op de bank kunnen gaan zitten. In onze vrije tijd zitten we maar liefst 85%. In onze moderne levensstijl is langdurig zitten een groot onderdeel geworden.

De negatieve gevolgen hiervan worden steeds duidelijker: langdurig zitten is de nieuwe bedreiging voor onze gezondheid! Risico’s van een zittend leven, ook wel sedentair gedrag genoemd, verhoogt het risico op Obesitas, Diabetes Type II, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. De oplossing: bewegen!

Daarom is het zo belangrijk om dynamisch te werken. Afwisselend zitten, staan en elk halfuur twee minuten bewegen is de manier om gezond te blijven, productiever en prettiger te werken en je gelukkiger te voelen. Het resultaat van dynamisch werken zijn gezonde en productieve mensen!

Door gebruik te maken van zogenaamde dynamische werkplekken worden mensen meer uitgenodigd om vaker te gaan staan en te bewegen. Deze werkplekken zijn eenvoudig te transformeren van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. De razendsnelle verstelbaarheid van het werkblad en eenvoudige bediening maakt afwisselend zittend en staand werken eenvoudig en aantrekkelijk.

Naast het feit dat een dynamische zit-sta werkplek de gezondheid van de werknemer bevordert, zijn de dynamische werkplekken van Derijks Mooi Werken ook nog eens heel mooi!