Wij willen de identiteit van jouw organisatie vertalen naar een juiste (werk) omgeving, waar iedereen zich prettig voelt.

Dit doen wij door eerst goed te luisteren naar jouw wensen, zodat we hier in het ontwerp en de uitvoering rekening mee kunnen houden. Uiteindelijk zorgen we er altijd voor dat er een balans ontstaat tussen mooi en aangenaam werken.

 
 

onderzoek

In deze eerste fase gaan we samen kijken naar jouw interieurwensen:

Welke eisen worden er gesteld aan de nieuwe (werk)omgeving?
Wat zijn de mogelijkheden wat betreft ruimte en budget?

Wij vinden het belangrijk om de identiteit van jouw organisatie te vertalen naar een inspirerende en functionele (werk)omgeving. In een gesprek komen we erachter wat de ideale inrichting voor jou of jouw organisatie is.

 
 

concept

De mens wordt centraal gesteld binnen ons werkomgevingsconcept. De werkomgeving moet aansluiten bij de activiteiten die plaats gaan vinden binnen het interieur. In ons concept zoeken we naar een balans van mooi en aangenaam werken, waarin iedereen zich prettig voelt.

 
 

advies

Al jouw wensen en eisen worden vertaald in een advies, waar we rekening houden met alle aspecten binnen de werkomgeving. Denk daarbij aan dynamisch werken, maar ook aan zaken die niet direct met onze werkzaamheden te maken hebben zoals verlichting, vloerafwerking en raamafwerking.

 
 

ontwerp

Wij presenteren jou een ontwerp van 2D en 3D tekeningen ondersteund door sfeerbeelden en moodboards, zodat er een uitgebreid beeld gecreëerd wordt van de nieuwe (kantoor) inrichting. Daarnaast kunnen producten live getest worden in onze studio, op locatie, bij een gerealiseerd project of bij een van onze partners.

 
 

uitvoering

De feitelijke realisatie wordt gestart eventueel met een samenwerkende partner. De planning, uitvoering en het budget worden door ons bewaakt, maar natuurlijk altijd in overleg met jou. We zorgen voor korte lijntjes. Er zal altijd een aanspreekpunt zijn die van het gehele project op de hoogte is. Geen ruis of stress.

De laatste fase is de nazorg en die begint al bij het opleveren van het project. Wij zorgen dat de bureaus op de juiste hoogte staan, de stoel inclusief stoelinstructie ingesteld is en daarnaast is onze eigen servicedienst er voor jou wanneer er zich problemen voor doen.

Bij alles kijken wij naar de klant en kunnen we dus perfect maatwerk bieden.